Totalentreprise

Vi varetager den komplette entreprise i forbindelse med erhvervsbyggeri

Omfattende løsning til erhvervsbyggerier

VEL varetager totalentreprisen, når I har brug for en pålidelig og kyndig projektleder til erhvervsbyggeri. Kontakt os nærmere i forhold til jeres muligheder. Vi kører i hele landet.

Står I overfor en renovering eller udvidelse af jeres nuværende rammer, står vi klar til at varetage hele entreprisen, og dermed dækker vi alle aspekter af projektet – fra den indledende rådgivning og tegneproces til den endelige udførelse. Vi står for alle tømrer-, smed- og tekniske installationer, og vi har en håndfuld dygtige og pålidelige samarbejdspartnere med lige så høje standarder for kvalitet som os selv, til at varetage de resterende faggrupper.

Vi har mange års erfaring og forstår kompleksiteten og de krav, der er i et erhvervsbyggeri – også når formålet er eksempelvis levnedsmiddel-, pharmaindustrien eller andre byggerier, der sætter mange høje krav.

Vælg en kyndig samarbejdspartner

Vi sikrer overholdelse af alle relevante bygningsreglementer og krav gennem hele processen. Vi koordinerer og planlægger byggeprocessen effektivt, så det færdige resultat imødekommer jeres forventninger og krav.

Vores mere end 40 år i branchen gør os til en kvalitetsbevidst og erfaren samarbejdspartner, der ved præcis, hvilke detaljer vi skal være opmærksomme på, og hvordan vi bedst muligt får projektet i mål.

Når I vælger os som totalentreprenør, er vi i tæt dialog hele vejen til byggeriet står færdigt – især i den indledende fase. På den måde kan vi finde frem til de bedste løsninger. Når I vælger os, kan I være trygge ved at vide, at byggeprojektet føres sikkert i mål.

Kom i gang med jeres byggeprojekt

Kontakt os, så drøfter vi jeres erhvervsbyggeprojekt, hvorefter vi laver et uforpligtende tilbud. Ring til os på telefon 58 54 13 14, send en mail til info@vel.dk, eller udfyld vores kontaktformular, så hører I fra os hurtigst muligt.

Udførte Projekter

Vi udfører mange forskellige projekter
Se nogle af dem her.

Udførte Projekter

Vi udfører mange forskellige projekter
Se nogle af dem her.

Kontakt os

Jeres pålidelige leverandør

  • Kvalitetsbevidst leverandør

    Vi sikrer høj kvalitet i et godt resultat – uanset hvilken opgave, vi skal løse

  • 40+ års erfaring

    Vores erfaring giver de bedste forudsætninger for at imødekomme jeres krav

  • Behovsanalyser

    Ved at lave en grundig analyse af jeres opgave, kan vi sikre solide løsninger