Klimaanlæg / varmepumper

Optimer jeres indeklima med avancerede køle-/varmeløsninger

Varmepumper til erhverv

Vi tilbyder professionelle og tilpassede løsninger til erhverv. Skal vi også hjælpe jer? Kontakt os allerede i dag, så tager vi en uforpligtende samtale omkring jeres projekt. Vi kører i hele landet.

Skab et optimalt indeklima tilpasset netop jeres formål på jeres arbejdsplads. Vi tilbyder både luft-til-luft og luft-til-vand løsninger, skræddersyet til at sikre jer maksimal komfort i en energieffektiv og økonomisk fordelagtig løsning.

Service

Hos VEL tilbyder vi service på eksisterende klimaanlæg, uanset om det drejer sig om rutinemæssig vedligeholdelse eller akutte reparationer. Står I med et akut, kritisk nedbrud, så ring til os med det samme – vi står klar døgnets 24 timer.

Vi lytter til jeres behov

Vælger I VEL, vælger I en leverandør med mere end 40 års erfaring inden for køleteknik. Derudover går vi meget op i at skabe gode relationer med vores kunder, varetage planlægningen og udførelsen, hvor der er brug for det – hvis I f.eks. skal bruge hjælp til plantegninger m.m. Vi assisterer jer dér, hvor I har brug for det.

De bedste resultater starter gennem en professionel og dybdegående dialog, hvor vi får en grundig forståelse for jeres behov, og hvor vi kan lave en forventningsafstemning over hele processen. På den måde har I overblik over vores del af arbejdet.

Har I brug for en partner, der kan varetage hele jeres erhvervsbyggeri? Kontakt os, så tager vi en uforpligtende samtale om projektet.

Kontakt Vel Køleteknik

Er I på udkig efter en løsning, der matcher jeres nøjagtige behov? Kontakt VEL på 58 54 13 14, eller skriv til os på enten info@vel.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt.

Udførte Projekter

Vi udfører mange forskellige projekter
Se nogle af dem her.

Udførte Projekter

Vi udfører mange forskellige projekter
Se nogle af dem her.

Kontakt os

Jeres pålidelige leverandør

  • Kvalitetsbevidst leverandør

    Vi sikrer høj kvalitet i et godt resultat – uanset hvilken opgave, vi skal løse

  • 40+ års erfaring

    Vores erfaring giver de bedste forudsætninger for at imødekomme jeres krav

  • Behovsanalyser

    Ved at lave en grundig analyse af jeres opgave, kan vi sikre solide løsninger