Hovedentreprise

Vi realiserer jeres plantegninger, ambitioner og forventninger

Hovedentreprise på erhvervsbyggeri

Hos VEL har vi mere end 40 års brancheerfaring, og vi har stor ekspertise inden for erhvervsbyggeri. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Vi realiserer vores kunders unikke behov og ønsker i en effektiv løsning. Vores ekspertise spænder vidt, fra levnedsmiddels- og medicinalbyggeri til design og implementering af avancerede køletekniske systemer i nye kontorer, lagerhaller og logistikejendomme.

Med vores erfaring og ekspertise inden for en bred vifte af projekter garanterer vi en god løsning og et resultat, der imødekommer jeres forventninger.

Vi tager ansvar

Hos VEL samarbejder vi tæt med vores kunder gennem hele byggeprocessen. Vores engagement i at forstå og opfylde jeres behov i et erhvervsbyggeri afspejles i vores tilgang til hvert et projekt, vi er i berøring med – fra den indledende behovsanalyse til det færdige byggeri står klart.

For os er det vigtigt med et tæt samarbejde og åben kommunikation. Det skal sikre, at vi kan levere præcist det, I forestiller jer. Vi tager ansvar og finder de rigtige løsninger, når der opstår udfordringer.

Er I på udkig efter en pålidelig byggekoordinator med stor erfaring, står vi klar til at hjælpe. Fra vores base i Slagelse på Sjælland dækker vi hele landet.

Kontakt VEL

I er altid velkommen til at kontakte os, så drøfter vi jeres behov og ambitioner. Ring til os på 58 54 13 14 eller skriv til os på enten info@vel.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Udførte Projekter

Vi udfører mange forskellige projekter
Se nogle af dem her.

Udførte Projekter

Vi udfører mange forskellige projekter
Se nogle af dem her.

Kontakt os

Jeres pålidelige leverandør

  • Kvalitetsbevidst leverandør

    Vi sikrer høj kvalitet i et godt resultat – uanset hvilken opgave, vi skal løse

  • 40+ års erfaring

    Vores erfaring giver de bedste forudsætninger for at imødekomme jeres krav

  • Behovsanalyser

    Ved at lave en grundig analyse af jeres opgave, kan vi sikre solide løsninger