Rustfrit stål

Skræddersyede løsninger i rustfrit stål til erhverv – vi sikrer høj kvalitet

Konstruktioner i rustfrit stål

VEL tilbyder specialfremstillede konstruktioner i rustfrit stål til erhverv. Skal vi hjælpe jer? Kontakt os allerede i dag, så drøfter vi jeres projekt.

Fra vores værksted skaber vi skræddersyede løsninger i rustfrit stål. Et professionelt stykke håndværk i rustfrit stål kombinerer funktionalitet med design i en pæn afslutning. Vi producerer alt fra skræddersyede løsninger til barer og restauranter, til specialdesignet køkkeninventar der opfylder standarder og krav inden for fødevaresikkerhed og hygiejne – og meget mere.

Hvert projekt er unikt, og vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at slutproduktet præcist afspejler de visioner eller behov, I står med.

Vælg en pålidelig partner

Vi sikrer høj kvalitet i en komplet løsning inklusiv levering og montering. Derudover går vi langt for at forstå vores kunders behov og ønsker, hvilket sætter os i stand til at tilbyde skræddersyede løsninger, der lever op til de forventninger, I har.

De bedste resultater opnås gennem dialog. Vi er med i hele processen og har egen tegnestue, så vi har det bedste udgangspunkt for at skabe det bedste resultat.

Vores fokus på kundeservice betyder, at vi altid er tilgængelige for at besvare spørgsmål, give vejledning og sikre, at projekterne forløber så gnidningsfrit som muligt. Når I vælger os, vælger I en partner, der er dedikeret til at gøre projektet til en succes.

Kom i gang med dit projekt

Skal vi hjælpe med skræddersyede konstruktioner i rustfrit stål? Vi sikrer den bedste løsning, som altid matcher krav og forventninger. Ring til os på 58 54 13 14, så drøfter vi jeres projekt – eller skriv til os på enten info@vel.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular, så vender vi retur.

Udførte Projekter

Vi udfører mange forskellige projekter
Se nogle af dem her.

Udførte Projekter

Vi udfører mange forskellige projekter
Se nogle af dem her.

Kontakt os

Jeres pålidelige leverandør

  • Kvalitetsbevidst leverandør

    Vi sikrer høj kvalitet i et godt resultat – uanset hvilken opgave, vi skal løse

  • 40+ års erfaring

    Vores erfaring giver de bedste forudsætninger for at imødekomme jeres krav

  • Behovsanalyser

    Ved at lave en grundig analyse af jeres opgave, kan vi sikre solide løsninger