Køleteknik

Vi leverer tekniske løsninger til alt inden for køl og frost i virksomheder

Avanceret køleteknik til erhverv

Vi leverer tekniske løsninger inden for køl og frost, hvor præcision i temperaturkontrol er helt afgørende. Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud.

Vi er ISO 9001 certificerede og har leveret tekniske løsninger i mere end 40 år. Derfor har vi et dybdegående branchekendskab. Vores ekspertise omfatter alt i køle- og fryseanlæg, der sikrer optimal temperaturstyring og høj energieffektivitet.

Vi har stor erfaring med avancerede løsninger i fødevare-, farmaindustrien og andre kritiske områder, hvor præcision i temperaturkontrol er helt afgørende. Vores løsninger skræddersys til jeres unikke behov, så I får den mest optimale løsning.

Optimer driften på dit køleanlæg

Er dit køleanlæg energioptimeret? Vi har hjulpet kunder med at spare op til 20 % på deres strømforbrug udelukkende ved at optimere driften af deres køleanlæg.

Vores direktør, Ole, har mere end 40 års erfaring i kølebranchen og kan hjælpe med at gennemgå driften af jeres køleanlæg. Udfyld vores kontaktformular, så ringer Ole dig op og aftaler et møde.

Vi sikrer jer den bedste løsning

Hos VEL leverer vi avancerede tekniske løsninger i bedste kvalitet, men det er lige så vigtigt for os at bygge relationer baseret på tillid.

Vi tilbyder brancheførende løsninger, men vi er også en partner, der forstår jeres virksomheds unikke udfordringer og mål. Vi arbejder tæt sammen med jer i en grundig dialog for at sikre professionelle og effektive løsninger tilpasset netop jeres virksomhed og branche.

Står I overfor et større erhvervsbyggeri, varetager vi gerne hele entreprisen. Vi har stor erfaring på området og i samarbejde med vores dygtige samarbejdspartnere fører vi projektet sikkert i mål. Vi hjælper erhvervskunder i hele landet.

Akut brug for hjælp?

Hvis I har akut nedbrud på køle-/fryseanlæg, står vores vagthavende kølemontør til rådighed døgnet rundt for vores eksisterende kunder.

Kontakt os

Kontakt os for at drøfte, hvordan vi kan hjælpe jer. Ring til os på 58 54 13 14 eller send en mail til info@vel.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi hurtigt tilbage.

Udførte Projekter

Vi udfører mange forskellige projekter
Se nogle af dem her.

Udførte Projekter

Vi udfører mange forskellige projekter
Se nogle af dem her.

Kontakt os

Jeres pålidelige leverandør

  • Kvalitetsbevidst leverandør

    Vi sikrer høj kvalitet i et godt resultat – uanset hvilken opgave, vi skal løse

  • 40+ års erfaring

    Vores erfaring giver de bedste forudsætninger for at imødekomme jeres krav

  • Behovsanalyser

    Ved at lave en grundig analyse af jeres opgave, kan vi sikre solide løsninger