KØL-FRYS

Vi laver alle former for industrikøleanlæg, uanset om det er en køledisk i en café, eller om det er et kølerum på flere hundrede m².

Vel Køleteknik ApS er et ISO 9001 certificeret kølefirma. Gennem vores 30 års erfaring I kølebranchen, har vi projekteret og lavet utallige køle, frost og indfrysningsrum. De senere år bliver flere og flere anlæg lavet som CO² anlæg, hvilket vi også har stor erfaring indenfor.

Når der i en virksomhed er behov for et køle/frostanlæg, er det utrolig vigtigt, at man har tillid til de ansvarshavende for at dette fungerer optimalt.

Hos Vel Køleteknik ApS lægger vi stor vægt på tillid, derfor benytter vi ofte ved større anlæg en brine løsning, hvor man har to anlæg til det samme rum. Dette er med til at sikre, at hvis der skulle ske nedbrud på det ene anlæg, så kan det andet anlæg stadig holde temperaturen i rummet nede, til det andet igen er fuldt funktionelt igen.

Vel Køleteknik ApS har samtidig stor erfaring med komfort køleanlæg til kontorer, mødelokaler etc.

Vel Køleteknik ApS har døgnvagt – dette sikrer, at du altid kan få fat i os, hvis dit køle eller frostanlæg bryder ned, så dine varer ikke tager skade.